Checklist verhuizing

Het hebben van een checklist verhuizing geeft rust. Dit voorkomt namelijk dat u op het laatste moment nog regelingen moet treffen. Als u een goede checklist maakt dan is het voor ons en voor u overzichtelijker. Dit heeft als groot voordeel dat het werk dan meestal sneller achter de rug is.

Omdat wij een sterk dienstverlenend verhuisbedrijf zijn, zijn wij u behulpzaam met het geven van tips en een checklist, die u eerst zorgvuldig dient in te vullen en alle stappen één voor één moet doorlopen om er echt zeker van te zijn dat u niets bent vergeten. Een klein misverstand en uw heel schema kan er door in de war geraken.

Om ons werk goed te kunnen doen, in overeenstemming met uw verwachtingen en onze afspraken, vragen wij u ons tijdig en volledig te informeren over alle zaken die in het kader van door u te sluiten of afgesloten overeenkomsten met financiële instellingen van belang zijn. Het gaat in het bijzonder om wijzigingen in uw persoonlijke of samenleving situatie (zoals: geboorte, samenwonen, huwelijk, echtscheiding, overlijden, verhuizing enzovoort) en om veranderingen in uw inkomens- en arbeidssituatie en dergelijke.

Met een checklist verhuizing in de hand, verhuizen wij u door heel het land

Een verhuislijst bij het verhuizen is heel handig om er bij te houden, dan weet je bijna zeker dat je in ieder geval niets vergeet, het werk gebeurt sneller en het belangrijkste is dat u in een mum van tijd veilig verhuist bent met al uw spullen, zonder te veel stress. U mag en kan namelijk van ons verwachten dat wij streven naar een goede en snelle service, zodat uw verhuizing helemaal in goede handen is.

Voor meer informatie over de checklist verhuizing en overige informatie, kunt u ten alle tijden contact opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw verhuizing, wij zullen u dan zo snel mogelijk informeren en wie weet zijn wij binnenkort met ons team uw verhuizing aan het realiseren. Wij hebben er in ieder geval veel zin in om u van dienst te zijn. Wij hopen u snel te mogen begroeten als nieuwe klant.