Internationaal verhuizen

U gaat naar het buitenland verhuizen, internationaal verhuizen of u wilt graag weer terug naar Nederland. Dan bent u bezig met internationaal verhuizen, in dit geval kunt u ook bij de Verhuis-Gigant aan het juiste adres.

Internationaal verhuizen verloopt dit negen van de tien keer via onze lucht geveerde verhuisauto’s. Wij pakken de auto’s zorgvuldig in en zorgen ervoor dat uw goederen niet gaan schuiven en zorgen voor een voorspoedig transport in verhuis containers. Zodat u in het land waar u gaat wonen, heerlijk kunt genieten van uw eigen spullen. Verhuizen naar het buitenland kunnen wij perfect uitvoeren voor u.

Verhuizen naar een continent buiten Europa verloopt of via ijzeren containers op boten of via houten kisten in een vliegtuig. Het ligt eraan naar welk land u verhuist, hoe snel wij kunnen zorgen dat uw spullen er zijn.
Wij werken met betrouwbare contacten overzee. In dit geval is het natuurlijk wel van belang dat onze contacten betrouwbaar zijn dezelfde kwaliteit normen als ons hanteren.

Wij vinden het een belangrijk gegeven dat de bedrijven waar wij mee werken overzee dezelfde service leveren en werken met kwaliteit, professionaliteit en zorgvuldigheid. Zodat wij, maar veel belangrijker u weet dat uw spullen in goede handen zijn en op de juiste manier op de plaats van betemming arriveren.

Wij adviseren u graag met  internationaal verhuizen

Natuurlijk zult u aan alles hebben gedacht, toch is het niet onverstandig om een aanvullende verzekering af te sluiten voor het verzekeren van uw inboedel voor overzee, voordat u internationaal verhuizen gaat. Hiervoor kunt u ook bij ons terecht. Internationale verhuizingen zijn onze specialiteit.

Voor informatie over verhuizen internationaal, verhuizen overzee en verzekeren kunt u een vrijblijvend offerte formulier invullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, voor het geven van antwoorden op uw vragen.n Graag tot ziens bij de Verhuis-Gigant.