Internationale verhuizingen

Bij verhuisbedrijf de Verhuis-Gigant werken erkende verhuizers die werkzaam zijn door heel Nederland en het buitenland. Wanneer u dus op zoek bent naar een verhuisbedrijf dat ook gespecialiseerd is in internationale verhuizingen, dan bent u bij ons op de goede plek.

internationele verhuizingenAls u naar het buitenland gaat verhuizen of wilt remigreren naar Nederland, dan heeft u hier natuurlijk ook een verhuisbedrijf voor nodig dat zich richt op internationale verhuizingen. Wij kunnen u hierbij helpen. Onze verhuizers hebben een ruime ervaring met binnenlandse en internationale verhuizingen. Wat betreft deze operaties gaan wij altijd zeer zorgvuldig te werk. Als u binnen Europa verhuist, dan vervoeren wij uw eigendommen met luchtgeveerde verhuisauto’s.

Ons werk is grens overschrijdend, dus ook internationale verhuizingen

Wij plaatsen uw goederen op de juiste manier in de wagen, zodat ze niet gaan schuiven. U bent er dus zeker van dat u in uw nieuwe huis kunt genieten van uw eigendommen.

Wanneer de verhuizing buiten Europa verloopt, dan vervoeren wij uw spullen in houten kisten in een vliegtuig of via ijzeren containers op boten. De wijze van vervoer hangt af van het land waar u naar toe verhuisd. Wat betreft zo een grote ervaring werken wij altijd met zeer betrouwbare bedrijven samen. Deze verlenen de juiste service, zijn zeer professioneel en leveren kwaliteit. Wij raden u altijd aan om een aanvullende verzekering voor uw inboedel af te sluiten. Ook hier kunnen wij u bij helpen.

Voor meer informatie over een internationale verhuizing kunt u online het offerteformulier invullen. Wij geven u dan snel een antwoord op al uw vragen en u krijgt uiteraard inzicht in de kosten die wij hiervoor berekenen. Hoe gedetailleerder u het formulier invult, des te makkelijker is het voor ons u een prijsopgave te doen.

Surft u voor meer informatie over onze website of vraag direct een offerte aan.