Verhuis offerte Aanvragen

Verhuis offerte nodig? Of u nu een simpele verhuizing heeft binnen uw eigen woonplaats of dat u naar een ander deel van de wereld gaat met uw spullen. Wij voeren alle verhuizingen uit, groot en klein. De kosten kunnen erg uiteen lopen bij de verschillende verhuis bedrijven, dus vraag gratis een verhuis offerte bij ons aan om te vergelijken. Wij garanderen dat wij erg laag geprijsd zijn in vergelijking met andere verhuisbedrijven. Zien is geloven, vraag simpelweg een vrijblijvende offerte aan en zie het met u eigen ogen.

Stap voor stap uw verhuisofferte aanvragen

  1. verhuis offerteVul uw voornaam en achternaam in.
  2. Daarna vult u uw adresgegevens in.
  3. Dan vult u uw email adres en telefoonnummer in.
  4. Bij de aanvangstdatum vult u in wanneer wij moeten beginnen met de werkzaamheden.
  5. Vervolgens kiest u een passende rubriek.
  6. In het veld “titel opdracht” vult u een korte titel in van de uit te voeren opdracht, bijvoorbeeld: “Van Amsterdam naar Almere”.
  7. Bij omschrijving vult u een uitgebreide beschrijving in van de te uit te voeren verhuizing. Hoe uitgebreider u het invult des te uitgebreider kunnen wij een offerte opmaken.
  8. Klik op “Vraag gratis verhuis offerte aan”

Na ontvangst heeft u binnen maximaal 2 werkdagen een prijsopgave in u w mailbox!

*Het komt sporadisch voor dat de werkzaamheden van u niet in onze planning passen. Wanneer dit voorkomt zullen wij als goede service uw aanvraag doorzetten naar een door ons erkend collega bedrijf.