Particulier verhuizen

Particulier verhuizen brengt een hoop opwinding en spanning met zich mee. Misschien bent u wel een groot aantal jaren bezig geweest uw eigen huis te bouwen en is het nu zo ver om daadwerkelijk te gaan verhuizen, of u heeft een scheiding achter de rug en de verhuizing heeft daardoor een wat vervelender karakter. Om uzelf te helpen de spanning te verminderen, kunt u de Verhuis-Gigant inschakelen.

particuliere verhuizingZelfs wanneer u naar het buitenland wilt verhuizen is het voor ons mogelijk om u te begeleiden en alles op rolletjes te laten lopen. Wij hebben ons gespecialiseerd in internationale verhuizingen.

Wij zorgen dat alles, u en uw spullen, op de juiste manier, met zorg en vakkundigheid op uw nieuwe adres aankomt. Zo kunt u direct genieten van uw eigen vertrouwde spullen in de nieuwe omgeving.

Hoe zorgen wij voor een perfect verlopende verhuizing wanneer u particulier verhuizen wilt?
Dit doen wij door middel van:

  • In goed onderhouden, schone en luchtgeveerde verhuiswagens uw spullen te vervoeren
  • Te werken met vakkundige verhuizers
  • Het monteren en demonteren van meubels
  • De dozen te voorzien van etiketten en uw breekbare spullen zorgvuldig te verpakken
  • Om matrassen, piano’s en banken doen wij speciale hoezen
  • Tevens hebben wij speciale verpakkingen om schilderijen te vervoeren en
  • Stellen wij verhuisdozen of container beschikbaar

Maak particulier verhuizen makkelijk

Voor u wordt verhuizen, dit wetende, een stukje makkelijker om uw spullen in onze handen over te dragen en weet u dat uw spullen op de juiste manier en in goede staat aankomen op het nieuwe adres.
Om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen, kunt u het beste bij ons informatie inwinnen door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Om een juiste prijsopgave te maken is het voor ons belangrijk te weten naar welk adres u particulier verhuizen gaat en om hoeveel spullen (dozen) het gaat. Mocht er sprake zijn van grote goederen (piano, grote schilderijcollectie, trainingsspullen) dan vinden wij dit prettig te weten. Dit in verband met onder andere de keus van de vrachtwagen.

Wij hopen u in ieder geval als nieuwe klant te mogen begroeten als u particulier gaat verhuizen.

Tip: Als geheugensteuntje kunt u ook een kijkje nemen op onze pagina’s: Verhuizen Tips en Verhuis checklist.