Verhuis kosten

Verhuizen is een redelijk dure bezigheid. Dit is vaak een reden dat veel mensen op eigen houtje gaan verhuizen. Terwijl je ook voor een redelijke prijs een erkende verhuizer in kunt huren waardoor het voor u een behoorlijk stuk aangenamer is om te verhuizen. Wij krijgen het voor elkaar om de verhuis kosten laag te houden.

Dan vraagt u zich natuurlijk wel af hoeveel u kwijt bent aan een erkende verhuizer. Deze prijs is afhankelijk van het aantal wagens dat u nodig heeft, van het aantal mankracht dat u in wilt huren, of u zelf mee helpt of niet of dat u ons van inpakken tot uitpakken alles laat regelen. Zo noemen wij enkele voorbeelden, u kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen dat wij dus geen standaard verhuisprijs af kunnen geven.

Uw eigen inspanningen, versus verhuis kosten

wat kost een verhuisbedrijf

Hoe fijn is het niet als uw spullen op een veilige manier, naar uw nieuwe huis worden getransporteerd. U hoeft niet te sjouwen, geen vrachtwagen te huren, geen beroep doen op familie en vrienden, niet 20x heen en weer te rijden …… en zo kunnen wij nog even doorgaan.

Het uit handen geven van een verhuizing is zijn geld meer dan waard. Het enige dat u hoeft te doen naar de aanloop van de verhuisdatum, is uw verheugen op het weinige werk dat u er zelf aan heeft. Surft u voor meer informatie over onze site.

Wilt u weten wat uw verhuis kosten zullen zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan of vul het contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.