Verhuis service

Een verhuizing is vaak heel erg stressvol. Het is erg ingrijpend en intensief. Om u wat werk uit handen te nemen, biedt de Verhuis-Gigant u een speciale  begeleiding aan, namelijk onze verhuis service. Hierbij krijgt u hulp van echte vakmensen die niets anders doen dan verhuizen. Met onze perfecte verhuis service kiest u dan ook voor een zorgeloze overgang naar uw nieuwe woning.

verhuis serviceU heeft de optie uit verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een complete verhuizing waarbij alles voor u wordt ingepakt. Ook zetten de verhuizers van onze verhuisbedrijf alles op de juiste plek in uw nieuwe woning. Ze helpen zelfs met het uitpakken van dozen en het ophangen van schilderijen.

Verder kunt u er ook voor kiezen om alleen de dozen en het verpakkingsmateriaal thuis te laten bezorgen en het sjouwen zelf te doen. Kortom, met onze verhuisbedrijf bieden wij u een dienst op maat aan. Onze verhuis adviseur kan samen met u uw wensen bespreken en vrijblijvend een offerte opstellen.

Voor studenten hebben wij een speciaal aanbod, als je al student namelijk zelf mee helpt kan het verhuizen een stuk goedkoper dan dat wij de hele verhuizing uit uw handen nemen.

Goedkoop verhuizen met onze verhuis service

Een verhuizing is een ingrijpende gebeurtenis. Het is dan ook een hele geruststelling dat u hulp van vakmensen kunt krijgen. Met de Verhuis service van de Verhuis-Gigant kiest u voor een zorgeloze overgang naar uw nieuwe woning.

Een complete verhuizing betekent dat alles ook voor u wordt ingepakt door de verhuis service. De verhuizers zetten in de nieuwe woning alles keurig op z’n plaats en kunnen zelfs helpen om de dozen uit te pakken en de schilderijen op te hangen. Maar u kunt er ook voor kiezen om alleen de dozen en het verpakkingsmateriaal thuis te laten bezorgen, het sjouwen zelf te doen of aan de verhuizers over te laten.

Iedere verhuizing is anders. Daarom verzoeken wij u zo uitgebreid mogelijk uw wensen in te vullen op het offerte formulier. Wij kunnen dan een prijsindicatie voor u verzorgen, dat noemen wij nou verhuis service. Binnen 2 dagen na ontvangst van uw offerte aanvraag heeft u een kosten overzicht in huis. Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten!