Verhuisbedrijf Almere

AlmereAls u verhuisplannen heeft, kan het grote voordelen hebben om te kiezen dit te doen met behulp van een goed en betrouwbaar verhuisbedrijf uit Almere. Het is beslist de moeite waard om dan contact op te nemen met de Verhuis-Gigant. Dit bedrijf biedt u een uitstekende service en kwaliteit voor een leuke prijs. Het loont dus zeer de moeite om contact op te nemen en een offerte aan te vragen. De prijzen die we vragen zullen u alleszins meevallen en u hoeft zelf niet te sjouwen met dozen en meubilair. Het is een prettige gedachte dat u zich in die tijd met andere dingen bezig kunt houden die ook belangrijk zijn tijdens een verhuizing.

Het erkende verhuisbedrijf uit Almere

Het grote voordeel van ons verhuisbedrijf uit Almere is dat u ervan verzekerd bent dat uw waardevolle goederen veilig verpakt worden, zodat u de garantie hebt dat het heel aankomt op uw nieuwe woonadres. Er wordt namelijk extra veel zorg besteed aan het veilig verpakken van de dozen. Op de website kunt u hier een mooi voorbeeld van zien, waardoor u overtuigd zult raken van de aandacht die aan uw goederen gegeven wordt. Ook als u uw spullen tijdelijk op wilt slaan, kunt u hiervoor bij de verhuisgigant terecht. Uw spullen worden dan veilig opgeslagen in een box en later op uw nieuwe adres bezorgd. U hoeft uw goederen niet zelf te brengen, dit wordt allemaal voor u geregeld. Zo hoeft u niet met verschillende bedrijven in zee te gaan tijdens uw verhuizing.

Het is wel van belang dat u uw inboedelverzekering tijdelijk laat overzetten naar het adres waar uw goederen opgeslagen worden. U kunt uw goederen tijdens de verhuizing zelfs laten verzekeren bij de verhuisgigant. Het is echter een aanrader om dit te doen bij uw eigen verzekeraar, aangezien die een goedkopere verzekering aan kan bieden.

Wij kunnen echter ook andere zaken rond de verhuizing voor u regelen. U kunt hierbij denken aan het wegbrengen van afval naar het afvalverwerkingsbedrijf of het aan de kant van de weg laten zetten van uw afval. Ook kan men uw huis bezemschoon op laten leveren en helpen een huis te ontruimen na het overlijden van een persoon. U kunt uw huurwoning zelfs sleutel klaar laten opleveren. Er wordt dan van alles verwijderd, zoals vloerbedekking en gordijnrails, maar ook worden gaten geplamuurd en spijkers verwijderd indien nodig. De Verhuis-Gigant regelt van alles rond de verhuizing als u dat wenst.