Verhuisbedrijf Groningen

Verhuizen is een erg stressvolle gebeurtenis. U hebt erg veel om handen. Wie liever deze zorgen aan derden overlaat kan zeker terecht bij een verhuisfirma. Voor wie in Groningen woont of omstreken raden we het verhuisbedrijf uit Groningen aan.

GroningenWat doen we?
Deze verhuis dienstverlening op maat helpt mee zoals de klant het bepaalt.Wij verzorgen uw hele verhuis van de inpak tot de uitpak, van uw oude woning naar uw nieuw verblijf. U kunt bij ons verhuisbedrijf uit Groningen terecht voor priv├ę woningen zoals villa’s en appartementen, maar ook zakelijk zoals een kantoor, school, winkel… Meestal gaat het om volledige verhuizingen naar een ander adres maar ook voor kleinere klussen zoals het verplaatsen van een piano, archieven,slaapkamer… naar een andere verdieping of ruimte pakken we met zorg aan.

Onze sterktes
Ons personeel heeft ruime ervaring in de verhuis sector en kan dit perfect organiseren en uitvoeren.Op voorhand maken we een situatieschets van de werken en wordt die gedetailleerd uitgewerkt. Effici├źntie en veiligheid dragen we hoog in het vaandel. Liever geen onaangename verrassingen! Ook voor waardevolle of breekbare goederen hebben we de nodige vakkennis: Het risico op beschadiging is praktisch nihil. Het verhuizen doen we snel op de dag van uw voorkeur zodat u snel uw nieuwe stekje kunt inrichten. Daarbij hebt u de keuze tussen meehelpen, u steekt zelf ook vooraf of de dag zelf de handen uit de mouwen, of u gaat voor de full-option: u laat alle stappen aan de verhuis firma over.

Voordelen van een verhuisbedrijf uit Groningen

Wij beschikken over een breed gamma van inpak materiaal en bedienen onze ladder liften en verhuiswagens zelf. Onze werkmensen worden regelmatig bij geschoold. Ook voor een Europese verhuis van bedrijven of particulieren doen we op professionele wijze. We hebben dan ook de nodige erkenningen in huis. Contacteer ons. Online een offerte aanvragen kan zeker. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. We komen desnoods vrijblijvend een kijkje nemen en beantwoorden graag uw vragen. Daarna krijgt u een offerte van de werken. Zo kunt u de kostprijs inschatten. Door onze jarenlange logistieke ervaring ,houden we van een eerlijke prijs voor onze dienstverlening.