Verhuisbedrijf Nijmegen

verhuisbedrijf nijmegenWoont u in de regio Nijmegen en gaat u binnenkort verhuizen? dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van de Verhuis-Gigant hebben jarenlange ervaring als verhuisbedrijf in Nijmegen en omstreken. Doordat wij al zeer lange tijd in het vak zitten zorgen wij er niet alleen voor dat uw spullen van a naar b komen maar geven wij u ook advies op maat voor het inpakken van kostbare spullen of pakken wij ze zelfs voor u in.
Bedrijfsfilosofie
In de tijd van het internet gaat informatie razendsnel rond, daarom hebben wij niet als doel zoveel mogelijk te verdienen aan u als klant maar u zo goed mogelijk te helpen op welke manier dan ook en door uw positieve ervaring verder te komen als bedrijf. Wij vinden regio gericht werken dan ook zeer belangrijk, hierdoor helpen wij als verhuisbedrijf Nijmegen perfect de mensen in de regio. Wij komen het snelst van a naar b, weten van te voren bij een adres al wat voor een huis het betreft en bovenal, u herkent de medewerkers bij een mogelijke tweede klus.
Waarmee kunnen wij als verhuisbedrijf Nijmegen u helpen?

Erkend verhuisbedrijf in Nijmegen voor u!

Onze verhuizers zijn klaar voor kleine tot zeer grote klussen. Of u nu naar een zolderkamer moet of naar de begane grond, of u twee kastjes en een doos moet verhuizen of drie grote vier zit banken en een vleugel piano. Of u nu alleen woont en verhuist naar een huis verderop in de straat of dat uw hele kantoor inclusief computers en archiefkasten naar een andere locatie in een andere stad moet. Wij leveren u de beste service voor de laagste prijs. Wij staan open voor elke wens van uw kant en houden ons niet vast aan bepaalde vastigheden. Mocht het u het beste uitkomen dat de gehele verhuis operatie van inpakken tot uitpakken door ons geregeld wordt dan kan dat. Mocht u echter willen dat wij louter de dozen van deur tot deur verhuizen dan is dat ook mogelijk.

Zelfs het schoonmaken en gebruiksklaar maken van uw nieuwe woning kan u aan ons overlaten.
Wij werken alleen maar met verhuizers die op het moment zelf hun plan aan kunnen passen als u daar behoefte aan heeft maar ook volledig zelfstandig kunnen werken en de verstandigste beslissingen nemen.
Speciale omstandigheden
Heeft u speciale voorwerpen die extra zorg nodig hebben of niet door de deur kunnen? Als het te verplaatsen is dan kunnen wij het verhuizen. Wij hebben beschikking tot alle denkbare voertuigen en apparaten waardoor wij zelfs het meest uitzonderlijke voorwerp zonder probleem veilig en in een stuk in uw nieuwe verblijfplaats krijgen.