Verhuisbedrijf welke moet u nu inhuren?

De Verhuis-Gigant is een erkend verhuisbedrijf dat innovatief en vernieuwend is. Wij zijn opgericht in 1995 en hebben een goede naam opgebouwd en in die jaren veel ervaring opgedaan op de verhuis markt. Er zijn veel verhuisbedrijven te vinden, maar de Verhuis- Gigant steekt er met kop en schouders bovenuit.

Al onze werknemers zijn gediplomeerd. Zo kunnen wij zorgen dat u op een nette wijze, met een behoorlijke dosis zorg en professionaliteit naar uw woning of bedrijf wordt overgebracht door de beste verhuisservice.
Door onze kwaliteiten, professionaliteit en kundige medewerkers hebben wij het kwaliteitscertificaat van ISO 9001-normen behaald.

Dit is een norm waarmee wij mogen zeggen dat wij erkend zijn en waardoor er kracht aan onze bedrijfsnaam wordt meegegeven. Dit geeft u voordeel, want door te zorgen dat wij onze certificaten en goede naam kunnen behouden, is het voor ons van belang om bij elke verhuizing een top prestatie neer te zetten.

Verhuizen door heel Nederland met ons verhuisbedrijf

Wij verzorgen jaarlijks meer dan 950 verhuizingen in binnen- en buitenland. Dit doen wij met veel zorg en vakkundigheid, zodat u weet dat uw eigendommen in veilige handen zijn. Misschien dat u ons enkele stuks wil laten verhuizen, zoals bijvoorbeeld de piano of de jacuzzi? Maar misschien gaan uw wensen verder en verwacht u van ons ook hulp bij het inpakken van bepaalde “spullen” . Graag laten wij u weten dat dit bij ons allemaal mogelijk is.

Als erkend verhuisbedrijf kunnen wij natuurlijk ook goedkope verhuisdozen leveren. Wij hebben goede goedkope dozen die makkelijk uit te vouwen zijn en makkelijk in gebruik.

Wilt u een erkend verhuisbedrijf voor uw verhuizing? Denk dan aan de Verhuis-Gigant en vraag vrijblijvend een offerte aan, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Zo weet u vrijwel direct de prijs en kunt u gaan genieten van een zorgeloze verhuizing. Voor een ontspannen zorgeloze verhuizing bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hopen u in ieder geval snel als nieuwe klant te mogen begroeten.