Verhuisbedrijven welke kiest u?

De Verhuis-Gigant is één van de meest vernieuwende en gerenomeerde verhuisbedrijven van Nederland. Sinds onze oprichting in 1995 zijn wij uitgegroeid tot een van de betere professionals. In al deze jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met landelijke verhuizingen, bijvoorbeeld verhuizen naar een andere gemeente, en internationale verhuizingen.

verhuisbedrijvenAangezien wij een grote waarde hechten aan klantvriendelijkheid verhuizen wij alleen op zeer professionele en deskundige wijze. Wij werken dan ook enkel met gediplomeerde vakmensen. Zij weten precies hoe zij uw eigendommen op de juiste wijze veilig moeten vervoeren zonder dat deze beschadigd worden.

Kwaliteitskeurmerk zegt veel over ons bedrijf, één van beste verhuisbedrijven

Onze verhuizers brengen uw spullen dan ook met de juiste zorg naar uw nieuwe woning of bedrijf. Als één van de professionelere verhuis bedrijven zijn wij in het bezit van het kwaliteitscertificaat van de ISO 9001-normen. Met deze norm kunnen wij u garanderen dat wij erkend zijn en vakkundig te werk gaan.

Bij elke verhuizing zetten wij dan ook een topprestatie neer. Jaarlijks verzorgen wij meer dan 950 verhuizingen in het binnen- en buitenland. Aangezien wij één van de betere verhuis bedrijven zijn, doen wij dit altijd met heel veel zorg, vakkundigheid en enthousiasme.

Afhankelijk van de grootte van de verhuizing (hoeveelheid te verhuizen goederen) en de te rijden afstand kunnen wij inschatten met hoeveel verhuizers en met welke vrachtwagen wij u komen verhuizen.
Wij hopen u graag te mogen begroeten als nieuwe klant.