Verhuiscontainer huren

Door het huren van een verhuiscontainer kunt u zorgen dat uw verhuizing een stuk relaxter verloopt. Gebruikelijk is dat er gekozen wordt voor een verhuiswagen, die op de dag van de verhuizing volgeladen wordt met uw persoonlijke eigendommen en huisraad, om vervolgens richting nieuwe locatie te rijden. Dit kan een stuk makkelijker en vooral rustiger.

Bij de Verhuis-Gigant kunt u een verhuiscontainer huren, in verschillende afmetingen.De verhuiscontainer beschikt al over verpakkingsmaterialen en hulpmiddelen om de verhuizing tot een succes te maken. De container is  uitgerust met steekwagens, verhuisdekens en de bekende platte karretjes met 4 zwenkwieltjes. Uiteraard kan alles goed vastgezet worden in de container. De druk wordt veel minder omdat u de container rustig kunt indelen, want u bepaald uiteraard hoelang u erover wenst te beschikken. U beslist precies op welke voorwaarden u een verhuiscontainer huren gaat.

Als u overigens momenteel een hoger gelegen etage bewoond kunt u hiervoor bij ons een verhuislift huren. Als u alle spullen heeft ingeladen in de container dan kunt u ons bellen om de container naar uw nieuwe woning te laten verplaatsen. Waarna u wederom zelf uitmaakt hoe lang u over het uitpakken wilt doen.

Met een verhuiscontainer huren wordt uw verhuizing een stuk relaxter

Als verhuisbedrijf stellen wij alles in het werk om uw verhuizing zo gemakkelijk en rustig mogelijk te laten verlopen. Voor de meeste mensen is verhuizen geen jaarlijkse bezigheid. Op deze site kunt u lezen waar wij u allemaal mee van dienst kunnen zijn.

Verhuizers, verhuiswagens, liften en containers ….. zomaar een greep uit hetgeen wat wij bieden. Op onze site treft u een online offerteformulier aan. Geeft u op dit formulier uw wensen aan en binnen uiterlijk 3 werkdagen ontvangt u een kostenspecificatie in uw mailbox.

Uiteraard hopen wij dat u een keuze maakt voor ons bedrijf. Wij wachten uw aanvraag dan ook met belangstelling af. Ondertussen kunt u misschien gebruikmaken van onze verhuistips, waarmee u uw voordeel kunt doen.